Over mij

Mijn naam is Maike Winters. Na tien jaar ervaring in het kappersvak en haarwerken op te hebben gedaan vond ik het tijd worden om een eigen salon te openen. En nu, alweer een aantal jaren later, ben ik nog dagelijks blij met die keuze.

Een passend kapsel voor jou

Mijn visie is: tijd en persoonlijke aandacht voor mijn klant, met een passend kapsel als resultaat. Daar ga ik voor!

Maike
icon-schaar

Blij met je kapsel

Mijn salon is er voor jong en oud, voor vrouwen en mannen. Ik neem de tijd voor je en luister naar je wensen. Ben je toe aan een nieuwe look? Ik denk graag met je mee. Samen kunnen we ook de nieuwste trends bekijken. Met maar één einddoel: een kapsel waar jij blij mee bent.

icon-schaar

Ontspannen

Naar de kapper gaan is ook even fijn ontspannen. Ik was je haar, terwijl jij relaxed in de massagestoel zit. Dat is een service van het huis, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

icon-schaar

Kinderen

Ik richt me ook speciaal op kinderen en zorg ervoor dat knippen voor hen een feestje wordt. Niet elk kind is dol op een bezoekje aan de kapper. Maar een hippe kinderstoel en speciale kindermantels van superman of een zeemeermin zorgen vaak voor een glimlach op het gezicht van de kinderen. Voor stoere jongens is er kleurgel. En voor meisjes die het leuk vinden zet ik vlechtjes of gebruik ik knipjes. En ook belangrijk: knippen is betaalbaar. En natuurlijk staat er een grabbelton klaar bij vertrek.